SHORT UPDATE #10

hai.
dah jadi tulisan doktor dah kn. cakar kambing! haha
Esok akan ada presentation math. presentation tentang perkaitan subtopik dengan topik yang dipelajari dalam matematik dan juga cara mentransformasi matematik kepada murid. serius aku neves sangat sebab kena nilai untuk pointer. rasa nak demam pun ada. haih! (TT. TT) 
*aku selalu macam ni kalau nak kena nilai*

Hope everything will be okay dan kumpulan aku dalam markah tinggi. aminn.. fuhhhhhh..
bui bui! :)

No comments: