ONCE A SMOKER ALWAYS A SMOKER

hai.

pernah tak rasa kecewa dan sedih dengan orang yang kita sayang? lebih-lebih lagi bila dia buat benda yang kita tak suka? mestilah kan?!!


yes. sangat sedih. aku memang akan sedih kalau nampak orang yang aku sayang MEROKOK depan aku. tak kesah la kawan ke, family ke atau sesiapa. janji dia termasuk dalam list orang yang aku sayang.

luckily dalam family aku tak ada yang merokok. aku bukan nak cerita pasal ada family aku merokok ke apa. jauh sekali pakwe yang merokok. sorry, aku takkan pilih.

jadi, siapa yang merokok sebenarnya ni?

TO BE CONTINUED....:)

4 comments:

Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa said...

rajin btol update dlm sehari..rokok?tak nk.

Mi$s NiCkeL=? said...

cmni la uwais. kalo nk exam je, ade je rajin nk tlis blog. pdahal kalo tak exam pmls nk tlis. hehehe

Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa said...

gtu kne exam la slalu..blh bce slalu..

Mi$s NiCkeL=? said...

hehe.tak boleh! nnti uwais tak stadi