MUST- HAVE SPORTSWEAR FOR LADIES

Assalamualaikum...

Hi readers!

So today, I have a new topic that may be useful for you ladies! 

It does not matter whether you are someone who is active or not, every woman must have a few pieces of sportswear in their wardrobe at home. 

Why ? Why ? And Why ?

This is because those sportswear are also great to be worn on your lazy days or while running errands. Besides that, if you are in the mood to hit the gym or break some sweat, they will definitely come in handy stored in your closet. 

cc: google
Below are the must-have sportswear you need to own no matter what. Check them out!

1. HOODIE

Hoodies are great to be worn over your tank top or tee on a casual day out or even during workout sessions. It gives you that perfect comfy feeling and trendy appearance. Choose a plain coloured hoodie which is versatile to be matched with any top you have. 

Example, colours like grey, white and black often is a favourite choice.

cc: google

cc: google
 2. SPORT BRA

Sports bra is the most important sportswear to own because it helps give great support to our chest on high impact activities. Trust me, wearing sports bra while being active definitely benefits you in the long run. Besides that, it can also boost up your confidence and give you that sexy feeling inside. hehe

There are several of trendy designs of sports bra available from various brands so pick your favourite one. 

cc: google

cc:google
3. LEGGINGS

Some people say to wear tight fitted clothes and show some skin while working out or when you need to look sexy effortlessly. Leggings are a great piece for any women to own as it hugs your legs perfectly and making you feel comfortable all day long. Black leggings are a popular choice among women as it can be easily worn with just about anything working out or not. 
cc: google

cc: google

There's other way for you to wear your legging just the way I did

cc: google
I always wear my legging as "kain dalam" or whenever I wear skirt. So that, I can walk properly. hehehe

Well ladies, you can shop your MUST-HAVE-SPORTSWEAR at Zalora.com.my, There are lotssssss of choices for you to choose. All the best and happy shopping! hihi

Hope it is useful for you, ladies! Enjoy your reading!

Buibui! :)


*Sponsored entry by Zalora.my

SAKITNYA TUH DI SINI

hai!

dalam pada masa aku tak update blog, macam-macam yang dah berlaku dalam kehidupan aku. salah satunya ialah aku dah bernikah dengan jejaka pilihan hatiku. walaupun dia hitam, aku tetap sayang dia. tatang dengan penuh kasih sayang. punyalah susah nak menang hati jejaka ni. aku namakan dia Prince Philips! hahaha

tapi kan.. mula-mula hajat hati nak pinang si dia yang kat bawah ni. tapi dia jual mahal sangat. jadi, tak dapat la aku pinang dia ni. takpe, tunggu aku kawin, siap kau aku pinang habis-habisan! :D


tunggu nak ambil kekasih bawa balik rumah :P



tapi.. pada suatu hari di mana aku sakit gigi (gigi bongsu nak tumbuh), tetiba rajin pulak aku nak pergi pos office ambil parcel aku. aku pun reverse park kereta di suatu parking lot. dah ambil parcel semua, then nak balik. seriously aku tak nampak pun ada tiang rendah kat tepi kereta (yang kaler kuning hitam tu). tiang tu dah jatuh. bila kereta gerak ke depan, tetiba lak bunyi GEDEGANGGGG!!!

ah, sudah! aku langgar apa tu? bisik dalam hati. tapi buat cool sebab semua orang tengok! dalam hati aku dah cuak. kemek ke? calar ke? banyak ke? bila dah tahan tu, aku stop tepi jalan, keluar dari kereta dan tengok.

sakitnya tuh di sini bila lihat kekasih kau calar! masa tu rasa nak nangis pun ada. tak happy langsung. risau sebab kalau parents nampak mesti kena marah :(

soalan pertama parents aku sampai rumah bila tengok kereta aku, "kakak, apa kena dengan kereta kamu?" bila check, calar macam dalam je. pastu dia cm kemek. ada tiga tempat kemek sikit. huwaaaaaaaaaaaaaa! kena la bawa ke hospital. serius sedih.


pengajaran lepas ni, berhati-hati bila nak keluar parking. :(

okbai!