SELAMAT BERCUTI BUAT YANG SEDANG BERCUTI. HEHE

hai.
ya ampun...gemok betul muka budak ni.. anak sapa la ni..
ewah ewah ewah...cuti aku dah bermula. seronoknya dapat balik rumah. HOME SWEET HOME!

untuk pertama kalinya kami berlima berkumpul. selalunya kalo aku balik sabah, abang aku tak ada. kali ni dah complete 5 ahli. hehe.

papa n mak.
bbg n amim
 harini aku kelam kabut sangat. serius! macam-macam aku lupa. antaranya yang aku ingat setakat ini ialah KASUT untk pergi PBS dan DUIT. haish! ni lah padahnya kalau terlalu kelam kabut dan terlalu menyimpan duit kat celah-celah barang. nasib ada duit spare tau! haha.

cuba bayangkan, aku sampai bilik dah nak pukul 2 petang. teksi pulak datang pukul 3 petang. aku dah la tak habis kemas barang-barang. nak angkat beg letak atas almari la, simpan itu ini la. memang rush betul. dan baru je ingat nak pakai shawl. tak sempat pulak pakai shawl sebab dah lambat. sedih! T____T

dalam flight tadi, aku tido je. bermula kapal terbang berlepas sampailah kapal terbang mendarat. bila dah mendarat, baru aku sedar yang aku dah sampai. amboi, penat betul aku ye.. dan sekarang mata aku dah tak boleh nak tutup. terlampau banyak tido. hehe.

hurm..apa plan esok ye? seronok dan puas dapat borak panjang lebar dengan mak! :)

------------------------------

semalam tengah packing barang dengan rumet, tiba-tiba aku terjumpa tudung labuh ni kat dalam beg. buang tabiat nak pakai pergi kelas harini. last-last tak pakai pun tudung labuh tu. hehe

buang tabiat. bila lah nak pakai cmni ye?


 bui bui!
 

2 comments:

AA said...

bole buat selimut tdug 2.haha

Mi$s NiCkeL=? said...

haha.best tau kalo bawak tdo dalam kelas.. kelas ai sejuk. haha