I DO MISS YOU, FAMILY. DO YOU FEEL THE SAME?

hurm.. tiba-tiba hari ni rasa sayu pulak. tiba-tiba rasa rindu dengan family menebal. mungkin disebabkan orang lain semua balik bercuti dan aku seperti biasa akan jadi dilemma untuk pulang ke mana. balik sabah dah konfem tak boleh sebab memerlukan perbelanjaan yang banyak. balik seremban aku nak tapi aku tak rasa nak balik seremban sekarang. balik kelantan pun aku tak rasa nak balik tapi i need to go back to kelantan. tapi..perjalanan balik kelantan lama sangat la. 8 jam. dah lama tak travel jauh-jauh naik bas.

saya anak dara mak yang sulung. saya rindukan mak.
saya anak dara sulung mak.  hahaha
mak dan papa
 rindunya dengan family..........................bila semua orang dah balik rumah masing-masing, baru terasa kesunyian. baru teringat kat family. teringat kat mak. hurmmm... :( untung sangat sape yang tinggal dengan family. :( babang pun balik sabah cuti ni. eee... jeles! :(

pergi Alamanda tadi pun, aku tak rasa nak banyak bercakap. aku lagi suka berdiam diri bila aku malas nak bercakap sebab banyak yang aku fikirkan. salah satunya ialah heart depression. pernah tak korang rasa macam aku ni? selalunya kau akan dapat je apa yang kau nak beli and then satu hari kau terpaksa tahan daripada membeli barang yang kau betul-betul suka? S.E.K.S.A ! tak pe. sabar. semester ni banyak nak guna duit. dan kalau boleh aku tak nak susahkan parents. insyaallah. waaaa...sakit kepala la fikir pasal duit ni. dengan buku-buku lagi yang aku nak kena beli. bayar baju PBSM. baju bukan nak sehelai. 3 pasang lagi tu! mampos! X____X

2 comments:

Katak ?? said...

3 helai??ape yng no 3 tu??bkn t-shirt ngn unifrm lengkap jer ker??

Mi$s NiCkeL=? said...

1: tshirt tu
2: uniform putih tu
3: uniform pegawai nth pe nth.