BORED TO DEATH! X_X

hai.

fuh............lega. akhirnya siap jugak aku edit cerpen aku yang akan dihantar esok. nasibla aku dah siap mintak cerpen dengan kawan aku. kalo tak, mmg nak kena perah otak la buat cerpen. hehe.

waaaaa..... sejak balik maktab ni (walaupun baru je smlm sampai),  perangai malas dah datang. ini adalah akibat menjadi jeruk. kalo masa cuti, tiap hari keluar pergi mana- mana. ni bila dah balik maktab, terpaksa jadi jeruk. memang bosan nak mampos! sebab tu M.A.L.A.S pun datang.

comel pulak katak ni.
lepas ni dah kena tambah rajin. rajin ke kelas. rajin bangun pagi. rajin buat kerja. rajin makan. sem ni kena cuba untuk tak escape kelas melainkan hal-hal penting je. teringat pulak masa sem 1 lepas. kelas utk haritu 2 jam je. kebetulan plak lec BI tu pergi kursus. so, memang tak pergi kelas la. tiba-tiba asrama kena ambush plak dengan warden. xpasal-pasal semua budak perempuan kelas aku masuk kaunseling. sape ketua untuk budak perempuan kelas? aku jugak yg kena jawab kenapa kami ponteng... aigooo. haha..

kat maktab ni, kalo tak rajin makan, lapar la jawabnya. kalo kat rumah, makanan berlambak dalam peti. boleh pilih nak makan apa. kat maktab, u got no choice darling! haha.

aku dah la tak brape reti nak menipu. jujur jela. tu yang sedih tu.
 walaupun dah isi borang salah laku, dorang ni masih boleh pulak gelak-gelak nak pergi kaunseling ramai-ramai. haha

waaaa..... bosannya. dah puas bergolek atas katil. dah bosan online. cmni la kehidupan kat maktab. kalo relax, relax betul sampai jadi basi. kalo sibuk, sibuk betul. tapi so far, okay la. :)

disebabkan bosan yang teramat sangat, aku suruh kawan aku gunting rambut aku. haha. tu memang bosan tahap dewa dah sampai main gunting-gunting rambut la pulak. ringan sikit kepala rambut pendek. lagipun kuranglah penggunaan syampu. HAHAHA.

esok nak ke kelas dah. kena pergi awal. nak cop tempat duduk yang strategik untuk tido. yey! hehe. harap-harap lec sem ni best-best.

esok budak-budak U pun dah start exam. yeke? yang aku tau abg aku je yang akan start exam esok. good luck babang! harap dapat 4flat lagi....yeah! all the best kat kawan-kawan yang exam esok. aku dah habis exam dah. boleh relax-relax. haha.

kepada insan yang agak-agak dia pkai  gamba ni, 


harap-harap dapat jawab exam esok sambil tersengih-sengih. hahah. lepas tu dah boleh cutiiiiii. tak payah stay up sampai awal pagi dah. haha. good luck! :)

okay, bui bui! :)

4 comments:

AA said...

bace sambil senyum.huhu

Mi$s NiCkeL=? said...

napa anda nak senyum? haha

AA said...

sbb anda pon syum bila baca comment ni.haha

Mi$s NiCkeL=? said...

hahaha..pandainya dia agak.. =D