NIKON,MAWARTUN, IRATUN KE WARTUN

hai.

gambar tak clear lah! *bsama rumet*. abaikan towel rumet i kat blkg tu. hehe
hari ni guess what?!! aku pergi WARTA. again! urghh! mesti korang fikir aku ni tak class la asyik pergi warta je. aah, aku memang tak kelaaaaasssss pun. aku pergi warta pun sebab nak pergi makan. lapar tahap gaban. dah la sebelum pergi warta tu aku telan pil penambah selera makan. memang berselera lah nak makan tadi. sebenarnya aku pergi warta sebab nak teman roomate aku pergi Tabung Haji. iera pun teman. malas lah nak pergi jauh jauh. tunggu ada kereta sendiri dulu baru la aku nak pergi tempat jauh jauh.

rumet saya banyakkkkk duitttt tauuuuuuuu!
iera ni pemalu. tu yang tangkap gambar tak nak pandang. *urgh! abaikan tarikh yang salah tu*

lepas dah makan tu, pergi cuci mata kejap. aku nak cari tudung bawal yang lawa lawa. 

gmba curi kat fb kak masshitah. hehe
lawa kan tdung cmtu. ouh, im in love!

rasa macam nak bersara daripada pakai shawl. tapi mak aku rajin belikan shawl. shawl aku pun dah penuh satu beg. tak larat nak pakai semua. adik aku pun bukan jenis pakai shawl sangat.

siapa nak shawl aku eh? rasa nak sedekah pun ada jugak ni.. tapi sayang la pulak.. hehe.


dah turun standard. ni je camera yang tinggal kat bilik aku...sob.sob. i miss u baby dslr. :(
actually gambar kat atas ni aku snap masa tengah tunggu kawan-kawan aku try tester kat tepi tu. tengok ada bayang tangan dia kan? hehe

ouh, tengah tunggu kawan bayar kat Giant tadi, ternampak la pulak kan banner ni. banner ke kita panggil benda tu? so, sebagai keluarga Shadira, kena la support family sikit... hehe..

Selembut Sutera Seharum Namamu... 

*hari hari pun aku keluar.duit pun ikut keluar ish!

okayla..bui bui!

No comments: