HELLO...AWAK KE TU SAYANG?

hai.

jalan-jalan KL haritu dengan junior dan aku telah beli gagang telefon. disebabkan earphone iphone aku telah pecah sebelah dek terkepit pintu kereta, aku telah membuang fulus untuk beli gagang telefon. but then gagang ni mcm useful jugak la. kalau bertelefon, tak panas telinga. haha.


hamboiii..kemain kau bertelefon kan??? padahal semua ni posing tipu-tipu je. hahahahaha.

gagang telefon ni sesuai utk tab aku. tak payah nak loudspeaker sangat la kan. hehe

bui bui! :)

4 comments:

Miss A said...

auwww kuning! telepon awak warna kuning! sukaa <3

eqaira said...

nak jugak!!!

Mi$s NiCkeL=? said...

eqaira: jom beli! beli kt lowyat. jauh lg murah daripada tempat-tempat len tau. :D

miss A: kuninggg...actually nk kaler pink tp junior dah cop dlu. hehe

elynn said...

ape name dia erk? berapa harga dia