"MACAM ORANG GAJI LA..."

hai.

apabila satu rumah kelaparan pada tengah malam, begini lah jadinya...kami berempat decide untuk makan kat luar. at first nak makan kat 'kipci' (KFC) tapi at last pergi makan roti canai kat restoran. hehe.

untuk kali pertamanya aku drive kereta untuk bawa satu family pergi makan. hahaa. benda tu pun nak bagitau. iye, kena cerita jugak sebab first time okay! hehe

papa cakap aku macam orang gaji pakai skirt. sob. sob. sob T.T. hahaha

pada mulanya ingat nak pergi beli je kipci dan makan kat rumah. sebab tu la aku pakai skirt. malas nak tukar seluar. tapi at last pergi makan kat restoran la pulak.

bui bui! :)

No comments: