ULAT SAMPAH SEGEMOK ULAT BELUNCAS

hai. Assalamualaikum.

Jumaat lepas, aku baru tamat internship di Sepang. tau je la kan, balik maktab mesti la penat kan? dengan drive jauh-jauh lagi, duk punggah-punggah barang lagi. sampai je maktab nak masukkan kek dalam peti, terus bad mood lihat keadaan peti sejuk. walaupun penat, aku tetap jugak nak bersihkan peti sejuk tu. bukan nak orang puji semata-mata tapi aku memang tak suka tengok kotor kotor macam tu. 

so, aku decide nak post rasa tak puas hati aku dekat group facebook blok asrama.


serius rasa mendidih sangat hati ni. kenapa la suka tengok kotor kotor macam ni.





kalau tengok gambar pun dah nampak geli dan mengotorkan, ini kan pulak aku yang bersihkan peti sejuk ni. serius geliiiiii tengok ulat sampah gemok gemok sebesar ulat beluncas!

okbai!

No comments: