BAJU PENGANTIN. MAU KAWIN KAH?

hellowwww..

dah lama nampaknya aku menyepi. dah 3 bulan. phewww..sebenarnya rindu nak tulis blog tapi selalunya banyak halangan. salah satunya PENAT. hewhewhew.

dalam tiga bulan ni, banyak suka-duka-kehidupan yang terjadi dalam hidup. ye dop?

baiklah untuk malam ni, aku just nak share pengalaman aku photoshoot baju pengantin. btw, terima kasih kepada pemilik butik pengantik Leezsha's Boutique sebab beri peluang menaja i baju pengantin dan mekap gituwwwww...hehe.

ouh, sebelum tu...favourite aku ni memang suka ambil gambar. selalunya adik aku la yang jadi mangsa kena ambil gambar aku. so, bila dapat peluang cmni, memang kucing taknak lepaskan ikan cmtu jela kn. hewhewhew. btw, masa dapat offer tu aku terfikir nak ajak junior aku yang KAKI POSING untuk pergi shoot sekali. bosanlah tak ada kawan. photographer pun semua lelaki je. bosan lah i nanti! hehe.

baru sampai butik. kagum gila sebab first time masuk butik pengantin! hahaha.

terbaik wok!!!
sebenarnya aku nampak baju pengantin ni lawa sangat. mungkin sebab faktor warna dan ada bunga ros kat bawah tu kot? haha
yehuuuu...behind the scene.
Inilah hasil setelah beberapa jam photoshoot....

dr encik ollie
dr encik shah
dr pihak butik
banyak lagi sebenarnya. tapi malas upload sebab nanti makan quota broadband! haha. ini antara gambar feveret la katakan. hehe

untuk persalinan yang pertama ni, baju persendirian je dlu. untuk sesi yang kedua pulak, ada pekerja tolong siapkan aku. dah rasa macam pengantin betul lak. baju pun kakak tu yang pakai kan. tudung pun dia pakaikan. sanggulkan rambut. touch up muka, semua skali lah! seronok je rasa. aku tinggal berdiri kat white studio je. hehe.

mesti kakak ni ckp dlm hati " waduh3, sibuk je nk amik gambar budak ni."


sori yana. muka you horror pulak kt situ. hehehe
akhir sekali, ni lah barisan photographer yang shoot gambar kami berdua. actually ada 5 photographer tp yang 2 orang tu pemalu nak amik gambauuuu.. haha


thank you pihak butik sebab beri peluang dan pengalaman baru. muah3! xoxo. thank you jugak untuk semua photographer utk gambauuuu yang ke-ba-BOOOM!!!. sebenarnya aku tak delah reti posing sangat pun. macam kayu sangat. tapi buat buat reti je la kan? hahaha

okaylah, mau tidur dulu. good night!

bui bui!

3 comments:

russells said...

cantik la kak ain..da la lama x jumpa~

russells said...

cantiknya kak ain~da la lama x jmpa ^_^

Mi$s NiCkeL=? said...

hai rusella! lama tak jmpa!